2014. szeptember 10., szerda

Egy napra bazárt nyitok - Minden eladó!

Költözés miatt megszabadulnék 
háztartási gépeimtől és konyhai eszközeimtől



AMI ELADÓ:


Vasaló

Hibátlan, újszerű, szinte nem is használt (max 10-szer vasaltam vele szerintem) gőzölős vasaló, sértetlen talp, 3 méteres kábel, gőzölős orr, cseppzáró rendszer, kettős hatású vízkőmentesítéssel. Szép, rózsaszín, csendes. (Jó, tudom, minden vasaló csendes, de kell a marketingszöveg.)

Magyar nyelvű termékleírás.

Ez a típus már nem kapható, de a hasonló kategóriájú termékek ára 10-12000 Ft. Eredeti használati útmutatót és (lejárt) garanciajegyet adok hozzá :)

Kikiáltási ár 7000 Ft




Turmixgép/aprító

Solac BV 5701 típusú egyszemélyes turmixgép, amely aprító feltéttel is rendelkezik. Évekig futottam utána, hogy legyen egy ilyen kicsi, stramm, jó minőségű turmixgépem és aprítóm. Aztán megvettem, turmixoltam vele háromszor, és elutaztam világ körüli útra. Az aprítóját ki sem próbáltam.

A legtöbbször a turmixgépet darálóval kombinálják. Ez meg aprítós. Nagyon tuti, nem? A termékkritikák alapján aki egyszer megvette, csak ilyet akar örökre. Én sem szívesen adom el, csak életmódomból adódóan kényszerülök erre a kellemetlen lépésre. Nem fér bele a hátizsákba (meg lehet, hogy a kései alapján a repülőre sem engednék fel.).

Termékleírás.

Eredeti dobozában, eredeti használati utasítással, garanciajeggyel, bár ez utóbbi kissé idejétmúlt már. Hasonló termékeket 6000-9000 forintért láttam mostanában. Mivel tényleg szuper kis cucc, nem akarom alulárazni, inkább bepréselem a hátizsákba, ha nem veszi meg senki. :-)

Kikiáltási ár 7000 Ft




Mini fritőz

Szuper takarékos, egyszemélyes háztartásba való 1 literes fritőz. Óriási előnye, hogy nem kell több liter olajat beletölteni egy marék sültkrumpli miatt, és még kis helyen el is fér. Gyorsan felmelegszik. Talán ha kétszer használtam. Hasonló méretű termékek már 7000 fortinttól vannak a neten, ennek a legutolsó ismert ára 12 ezer Ft. Eredeti dobozában, eredeti használati utasítással, lejárt garanciajeggyel adom.

Fagor F 110 termékleírás.

Kikiáltási ár: 9000 Ft, de alkuképes



Piano

Casio CDP 100 típusú 88 billentyűs digitális zongora újszerű állapotban, minimális kihasználtságot követően új játszópajtást keres. Lelkes, kezdő zongoratanulóként vettem pár éve jó drágán (150e Ft), aztán sokáig kerülgettem, majd becsomagoltam és elpakoltam szem elől.

Ideális hangszer kezdőknek kis lakásban. Ez nem szintetizátor. Nem tud más hangszereket utánozni, viszont a billentyűi épp olyan méretűek és épp olyan érzetet adnak lenyomásukkor, mint az igazi zongora, csak negyed akkora helyen elfér.

Miért vedd meg a gyereknek?

Mert állítható a hangereje, sőt, fülhallgatóval is használható, így nem kell az egész családnak és a szomszédságnak megszenvednie azt a pár évet, amíg a gyerek megtanul élvezhetően játszani a hangszeren.

Nincs gyereked és különben is utálod a zongorát, mert a szomszéd tehetségtelen, ámde szorgalmas kölyke egész nap a billentyűkön gyakorlatozik?

Vedd meg a szomszéd gyerekének!

A fenti két eset egyike sem igaz rád?

Akkor vedd meg azért, hogy velem jó fej legyél! :-D

Termékleírás

Fényképet nem csinálok róla, mert bombabiztosan van elcsomagolva és csak akkor bontom ki, ha van rá érdeklődő. Használati útmutatás, lejárt garanciajegy, pedál, vezetékek vannak hozzá, eredeti doboza helyett egy kisebb, helytakarékosabb kartondobozban pihen több tonnányi hungarocell ölelésében. Ja, egy fekete, fa állványt adok hozzá ajándékba (remélem, annak is megvan minden darabja).

Casio digitális zongorák 120e körül vannak újonnan. Nálam majd a kereslet alakítja az árat.

Ki venné meg és mennyit adna érte?



Hajcsavaró készlet

Clairol CareSetter meleg hajcsavaró készlet. Na, ez nem mai darab, de kifogástalanul működik és simán veri a modern szerkezeteket. A csavarók bársonnyal vannak bevonva, nem károsítják, nem égetik a hajat. Három méretben összesen 20 db csavaró található a készletben. A szerkezetet csak be kell dugni a konnektorba, pár perc múlva pedig az átforrósodott csavarókat bele lehet tenni a hajba. Mire kihűlnek, a haj csupa lokni. Tök praktikus és egyszerű. Ez ma, a hajkiegyenesítők korában nem a legnépszerűbb termék, de gondoljatok nagymamátokra, aki még ma is a fodrászhoz jár berakatni a haját. Egy fodrászolás árából meg van oldva a probléma örökre. És ha 20 év alatt nem ment tönkre, nem most fog... ;) Különben is hamarosan újra a göndör haj lesz a divat, így befektetésnek is ideális.

Eredeti reklám a 80-as évekből Priscilla Presley-vel. LOL


Az eBay-en 39 dollárért árulják. Ki mennyit ad érte?



Hajsütővas



Philips Beauty sütővas. Újszerű állapotban van, de tartozékok nélkül. Elvileg volt hozzá valami ráhúzható kefe is, na, az nincs meg. Használati utasítása sincs meg, de úgyis mindenki tudja, hogy működik. Be kell dugni a konnektorba.

A vaterán épp mostanában adtak el egy ilyet 3000-ért. Tőlem ki veszi meg mennyiért?









DVD lejátszó

Hagyományos DVD lejátszó. DivX-et is tud olvasni. Márkája LG. Gyakorlatilag vadonat új, csak technikailag eljárt felette az idő, mivel sem beépített merevlemezzel, sem felvevő funkcióval nem rendelkezik. Ismét gondoljatok nagyszüleitekre, akiknek nehézséget okoz a modern eszközök használata, ellenben szeretnek filmet nézni. (És legalább az évek óta külső vinyón tárolt, csak helyet fogaló, ősi dvd-gyűjteményeteket is jó szívvel deportálhatjátok hozzájuk.)

LG DVX340 termékleírása

Fekete, áramvonalas, távirányítós, és jól nevelt (bekapcsoláskor kiírja, hogy HELLO). Eredi magyar nyelvű használati utasítás jár hozzá.

Anno kb 10 ezer forintért vettem. Nyilván nem ér annyit. Ki mennyit ad érte?



ÉS AZ APRÓSÁGOK

6 db vörösboros pohár, kapcsos teflon tortaforma, 27 db ikeás kicsi fűszertartó (kb a fele fűszerekkel töltve), ikeás műanyagáru (ételtároló dobozok, tölcsér, stb),  lakásdekoráció, könyvtámaszok, gyertyatartók, bizsuk, stb.

Ruhák (ezeket nemsokára fotózom és árazom), például ilyenek:
   Székely parasztblúz, kézimunka, kb 36-os, fehér, szolidan csipkés.
   Taft estélyi ruha, kb 36-os, fekete, hímzett, a felsője külön is hordható fűzőként.
   Vadonatúj hasított bőr félcipő (Londonban vettem) PIROS, nyalogatni lehet a talpát, annyira tiszta (perverzekkel bővítendő a vásárlói körömet)
   Mexx blézer, fekete, 34-es
   Irodába való cuccok (nekem nem fog kelleni a tengerparton)



Akit érdekel a fentiek bármelyike, jelezze e-mailben (hooorsblog@gmail.com), hogy megadhassam a címet, vagy jelentkezzen ismert elérhetőségeim egyikén. Alkudozni lehet, ha pedig többen pályáznak egy termékre, az viheti, aki többet ajánl érte :)


A cuccok átvehetők, megtekinthetők, kipróbálhatók 
Budapesten, a 7. kerületben 

egyetlen napon keresztül

2014 szeptember 13-án 13 és 20 óra között.


Minden kedves vásárlóm ajándékba kap egy csomag különleges szálas teát*. 

Baráti körömre való tekintettel (madarat tolláról ugye) a nem kedvesek is :-D


* Választható: Füstölt zöld tea, Szárított rózsabimbó, Oolong, Egész hibiszkuszvirágok, Jázminszirmok, Egyszerűbb zöld teák

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése